سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: میزان رعایت شیوه نامه های بهداشتی تاثیر مستقیمی بر شدت شیوع بیماری کووید ۱۹ دارد و نقش استفاده از ماسک به عنوان مهمترین عامل بازدارنده در انتقال ویروس کرونا همواره مورد تاکید مسئولان و کارشناسان حوزه بهداشت و درمان در سراسر جهان بوده است.
سیر نزولی استفاده از ماسک در کشور
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به کاهش استفاده از ماسک در عموم مردم بیان کرد: بر اساس آخرین بررسیهای صورت گرفته میزان استفاده از ماسک در کشورمان دارای سیر نزولی بوده است و همزمان با این روند کاهشی شاهد افزایش موارد ابتلا و بستری روزانه در اغلب استانهای کشور هستیم.
لاری به میزان استفاده از ماسک در امان عمومی و وسایل نقلیه اشاره کرد و گفت: بر اساس آخرین بررسیهای صورت گرفته در هفته گذشته میزان استفاده مردم از ماسک کشور در اماکن عمومی ۵۹.۱۲ درصد بوده است که با کمال تاسف شاهد کاهش ۱۶.۴۵ درصدی میزان استفاده نسبت به هفته ماقبل آن بودیم همچنین میزان استفاده از ماسک در وسایل نقلیه عمومی ۶۴.۲ درصد گزارش شده است که نسبت به هفته ماقبل کاهش ۸.۳ درصدی را نشان میدهد.
میزان استفاده کارمندان و شاغلان صنوف از ماسک
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: بر اساس آخرین گزارشات واصله میزان استفاده شاغلان صنوف و صنایع از ماسک ۶۳.۲۵ درصد و میزان استفاده کامندان ادارات و بانکها از ماسک ۸۲.۱۶ درصد است که متاسفانه باز هم شاهد روند کاهشی محسوس در میزان استفاده از ماسک در این گروهها هستیم.
سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: میزان رعایت شیوه نامه های بهداشتی در کشورمان در هفته گذشته به پایین ترین میزان خود ظرف ۶ هفته قبل از آن رسیده است. نباید فراموش کنیم وضعیت فعلی بیماری در کشور بازخورد نوع رفتار ما در رعایت شیوه نامه های بهداشتی و استفاده از ماسک طی هفتههای گذشته بوده است و بدون شک عادی انگاری شرایط مهم ترین عامل بروز خیز مجدد بیماری کرونا در کشور است.
یشتر بخوانید: علل دندان درد
به طور حتم ویروس کرونا ماهها با ما خواهد بود و باید سبک زندگی خود را با وجود بیماری کرونا تغییر دهیم. اگر کشوری عملکرد موثرتری داشته است این موفقیت مرهون همکاری مردم کشورش در رعایت شیوه نامه های بهداشتی است. امیدواریم با همکاری مردم در رعایت شیوه نامه های بهداشتی و استفاده از ماسک شاهد کنترل ویروس و کاهش موارد ابتلا و بستری روزانه در کشور باشیم.
محمد اجل لوئیان مدیرعامل بنیاد بخشش از ارائه کمک هزینه ۳ میلیون تومانی به ۸۶۸ کودک نیازمند کاشت حلزون تا پایان شهریور امسال خبر داد و گفت: سالانه حدود ۱۵۰۰ کودک ناشنوا در کشور متولد میشوند. او ادامه داد: در طول چهار سال گذشته تا پایان شهریور امسال ۸۶۸ نفر کمکهزینه ۳ میلیون تومانی کاش حلزون دریافت کردهاند که بنیاد بخشش اقدامات لازم را در این راستا انجام داده است.
نیاز به کاشت
اجل لوئیان گفت: همچنین ۴ هزار و ۷۵۰ نفر نیز کمک هزینه قطعات کاشت حلزون و ۱۳۲۳ نفر نیزکمک هزینه آزمایشات مربوط به ژنتیک و پیشگیری از ناشنوایی را دریافت کردهاند.
او با اشاره به اینکه کمکهای انجام گرفته به کودکان نیازمند در حوزه ناشنوایی در دو بخش دولتی و مردم انجام میگیرد، گفت: قطعات و پروتزهای مورد نیاز توسط دولت تامین میشود و کمکهای مردمی نیز در ۶ ماهه امسال که کرونا نیز شیوع یافته به بنیاد بخشش افزایش یافته و در ۶ ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل دو برابر شده است.
اجل لوئیان با اشاره به اینکه سالانه در کشور حدود ۱۵۰۰ کودک ناشنوا به دنیا میآیند که ۱۲۰۰ نفر آنها مستعد کاشت حلزون هستند، گفت: به همین تعداد سال گذشته کاشت حلزون انجام گرفت و از ۱۲۰۰ کودکی که کاشت حلزون برای آنها انجام میگیرد متوسط حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ مورد نیاز به کمکهای مالی دارند.
منبع: shrtco.de/ZF8aX