معرفی درمان های دندانپزشکی

کشیدن دندان و ایمپلنت

این نوشته به توضیح پیرامون فاصله زمانی بین کشیدن دندان و ایمپلنت می پردازد.با پیشرفت روز افزون تکنولوژی در زمینه های مختلف به خصوص در زمینه دندانپزشکی دیگر از دست دادن دندان های دائمی معضل بزرگی نیست. با اختراع ایمپلنت دندان دیگر نیازی نیست نگران جایگزینی برای دندان از دست رفته خود باشید. ایمپلنت ها به وسیله پایه هایی از جنس تیتانیوم که با استخوان فک سازگاری کامل دارند، درون استخوان فک قرار می گیرند.

البته کاشت ایمپلنت پیش نیازهایی دارد که یکی از مهمترین آن ها قوی بودن استخوان لثه می باشد. اگر استخوان فک قدرت لازم برای کاشت ایمپلنت را نداشته باشد، باید استخوان آن تقویت شود و یا با استفاده از پیوند استخوان آن را قوی کرد تا آماده پذیرش ایمپلنت باشد. اگر مایلید درباره درمان هایی از این دست بیشتر بدانید، مجموعه مقالات ” معرفی درمان های دندانپزشکی ” را دنبال کنید. تا پایان همراه ما باشید.

فاصله زمانی بین کشیدن دندان و ایمپلنت چقدر باید باشد؟

فاصله زمانی بین کشیدن دندانی که خراب شده است و ایمپلنت می تواند کوتاه و یا طولانی باشد. بعضی از مواقع هنگامی که دندان کشیده می شود، بلافاصله ایمپلنت دندان در حفره به وجود آمده کاشته می شود. با این حال در بیشتر مواقع بین ۳ تا ۶ ماه زمان نیاز است تا عمل ایمپلنت با موفقیت بالا صورت گیرد. بهتر است که فاصله بین کشیدن دندان و ایمپلنت از ۶ ماه بیشتر نشود، اگر یک سال از کشیدن دندان گذشته باشد و قصد کاشتن ایمپلنت داشته باشید، ممکن است که به دلیل تحلیل رفتن لثه و استخوان فک، کاشت ایمپلنت با شکست مواجه شود. به طور کلی کاشت ایمپلنت در فاصله  های زمانی مختلفی صورت می گیرد، که به چهار نوع زیر تقسیم بندی می شوند. با انواع ست های دندانپزشکی آشنا شوید.

مطالعه بیشتر
جراحی دندان عقل، ضرورتی مهم + فیلم جراحی دندان عقل

کاشت فوری ایمپلنت بعد از کشیدن دندان 

اولین نوع کاشت ایمپلنت، نوع فوری آن می باشد. در ایمپلنت فوری بلافاصله بعد از کشیدن دندان، یک دندان مصنوعی به وسیله ایمپلنت جایگزین آن می شود. آیا از اسپری دندان درد برای کودکان اطلاع دارید؟ البته کاشت ایمپلنت به شیوه فوری از جمله جراحی های پیشرفته است و باید تو سط دندان پزشک با تجربه و با تخصص بالا صورت گیرد تا مشکلی برای بیمار به وجود نیاید. لازم به ذکر است که برای کاشت ایمپلنت به شیوه فوری بهتر است که به متخصص ایمپلنت مراجعه فرمائید.

کاشت ایمپلنت ۱ تا ۲ ماه بعد از کشیدن دندان

نوع دوم کاشت ایمپلنت، کاشت ایمپلنت ۱ تا ۲ ماه بعد از کشیدن دندان است. این روش کاشت ایمپلنت بیشتر برای کاشت دندان های ردیف جلویی استفاده میشود که نقش بسزایی را در زیبایی فرد ایفا می کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر از کامپوزیت، لینک رنگی را دنبال کنید.

کاشت ایمپلنت ۳ تا ۴ ماه بعد از کشیدن دندان 

نوع سوم کاشت ایمپلنت، ۴ ماه بعد از کشیدن دندان خراب شده صورت می گیرد. در این روش به دلیل گذشت چهار ماه از کشیدن دندان، قسمت نرم استخوان لثه دیگر سفت و استخوانی شده است و کاشت ایمپلنت روی آن آسان تر صورت می گیرد. این نوع از کاشت ایمپلنت به دلیل فاصله طولانی بین کشیدن دندان و انجام ایمپلنت بیشتر برای دندان های پشتی کاربرد دارد. آیا میدانید دندان ساز کیست؟

کاشت ایمپلنت بیشتر از ۴ ماه 

نوع چهارم کاشت ایمپلنت که فاصله زمانی طولانی بین کشیدن دندان و ایمپلنت وجود دارد، بیشتر برای افرادی انجام می شود که کاشت ایمپلنت برای آن ها نیازمند جراحی های وسیع می باشد.

مطالعه بیشتر
ایمپلنت دندان اقساطی در اصفهان+شرایط پرداخت و دریافت مشاوره رایگان

کاشت دندان به روش ایمپلنت مراحل مختلفی را باید طی کند، بیمار باید در طی تمامی مراحل دستورالعمل هایی که دندان پزشک به وی می دهد را به خوبی انجام دهد تا انجام ایمپلنت با موفقیت بالایی صورت گیرد. بررسی استخوان فک و شرایط دهانی و دندانی از جمله موارد مورد بررسی توسط دندان پزشک است.

آیا ایمپلنت دندان بلافاصله بعد از کشیدن دندان ایمن است؟ 

اگر ایمپلنت دندان بلافاصله بعد از کشیدن دندان توسط دندان پزشک با تجربه صورت گیرد، ایمن خواهد بود. اگر چه ایمپلنت دندان به صورت فوری ممکن است مشکلاتی را برای لثه ایجاد کند، اما با پیشرفت علم پزشکی و تکنولوژی در زمینه کاشت ایمپلنت این خطرات به حداقل رسیده اند و کاشت ایمپلنت به صورت فوری عوارض جانبی خاصی را به همراه ندارد. درباره دهانشویه ایمپلنت مطالعه کنید. با یک برنامه ریزی درست و دقیق کاشت ایمپلنت به وسیله تکنولوژی اشعه X سه بعدی می توان فرآیند کاشت فوری ایمپلنت را به صورت کامل طراحی کرد. اگر بیمار تمامی توصیه های لازم و رژیم غذایی را به درستی رعایت کند، دوره بهبودی به خوبی سپری خواهد شد.

چه مراقبت هایی بعد از کاشت ایمپلنت فوری باید انجام گیرد؟ 

به دلیل اینکه فاصله زمانی بین کشیدنِ دندان و ایمپلنت فوری کم است، بیمار باید طبق دستورالعمل هایی که دندان پزشک به او می دهد تا ۳ یا ۴ ماه بعد از کاشت ایمپلنت فوری از خوردن غذاهای سفت به وسیله ایمپلنت کاشته شده خودداری کند. مستحکم شدن پایه ایمپلنت و لثه حدود ۶ هفته زمان نیاز دارد. قبل از این زمان پایه ایمپلنت به خوبی درون لثه گیر نشده است. به همین دلیل تا ۶ هفته باید مراقبت های ویژه ای از ایمپلنت صورت گیرد تا به خوبی به استخوان فک جوش بخورد. بیشتر بخوانید: ترتیب رویش دندانهای شیری

از کشیدن دندان تا ایمپلنت

آیا کاشت ایمپلنت سال ها بعد از کشیدن دندان امکان پذیر است؟ 

اگر مدت زمان زیادی از کشیدن دندان خراب شده گذشته باشد، سبب جابه جا شدن دندان های سالم و حتی خراب شدن آن ها می شود. به همین دلیل دندان پزشکان توصیه می ¬کنند که فرد بعد از کشیدن دندان خراب، اقدام به کاشت دندان به شیوه ایمپلنت کند. بسیاری از افراد بزرگسال بعد از کشیدنِ دندان های دائمی خود اقدام به کاشت ایمپلنت نمی کنند، همین موضوع سبب این می شود که استخوان فک تحلیل رفته و کاشت ایمپلنت را با مشکلاتی مواجه کند.

مطالعه بیشتر
نایت گارد دندان چیست؟ | انواع نایت گارد دندان را بشناسید

امروزه با پیشرفت تکنولوژی در زمینه دندان پزشکی تمامی مشکلاتی که سر راه کاشت ایمپلنت وجود دارد، قابل حل بوده و حتی اگر مدت زمان زیادی از کشیدن دندان گذشته باشد، فرد می  تواند با خیال راحت اقدام به کاشت ایمپلنت کند.

بهترین زمان برای کاشت ایمپلنت چه زمانی است؟ 

انتخاب بهترین زمان برای کاشت ایمپلنت بستگی به شرایط دهان و لثه فرد دارد. فرد بیمار با مشورت با دندان پزشک با تجربه و انجام یک سری بررسی ها، بهترین زمان برای کاشت ایمپلنت را مشخص می کند. از مواد دندان پزشکی چه میدانید؟

چه مراقبت هایی قبل از کاشتن ایمپلنت باید صورت گیرد؟

• بیمارانی که از داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین و … استفاده می کنند، باید حداقل ۵ روز قبل از کاشت ایمپلنت زیر نظر پزشک خود مصرف این داروها را قطع کنند تا در زمان کاشت ایمپلنت مشکلی برای این بیماران به وجود نیاید.

• استفاده از آنتی بیوتیک در صورت تجویز دندان پزشک قبل از انجام ایمپلنت دندان 

• قبل از ایمپلنت دندان بهتر است برای کاهش تورم ناشی از کاشت ایمپلنت از قرص ژلوفن استفاده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا